Zo verlengt u de levensduur van uw zonnepanelen

Bent u op zoek naar een bewezen bedrijf dat uw zonnepanelen kan schoonmaken? Maak een afspraak met de specialisten van Jema B.V. Wij staan bekend als dé allround partner op het gebied van zonne-energie. Wij leveren en installeren namelijk niet alleen panelen, wij verzorgen ook grondig en periodiek onderhoud. Door het schoonmaken van uw panelen, behoudt u een hoog rendement en verlengt u de levensduur ervan. Bel naar 0592-867075 en wij komen uw zonnepanelen schoonmaken.

De noodzaak van schoonmaken

Zonnepanelen vangen allerlei vuil op. Denk aan bladeren, mos, zand en vogelpoep. Natuurlijk zorgt regen er al wel een beetje voor dat de meeste viezigheid van uw panelen afspoelt, maar juist die regen kan ook weer zorgen voor hardnekkige aanslag. Het is dus zeer aan te bevelen uw panelen om de zoveel tijd te laten reinigen. Na een grondige schoonmaak werken uw zonnepanelen weer optimaal. Hierdoor geniet u weer van een hoog rendement en verlengt u meteen de levensduur van uw panelen. Neem contact met ons op als u wilt dat wij uw panelen professioneel reinigen.

Zonnepanelen Schoonmaken

Welke panelen wel en niet gereinigd hoeven te worden

Beschikt u over een pand met een schuin dak? Dan is het periodiek schoonmaken van uw panelen aan te raden, maar niet echt noodzakelijk. Immers, het meeste vuil glijdt vanzelf van uw panelen af. Heeft u een plat dak, waarop de zonnepanelen met een hoek van 30 of misschien zelfs maar 15 graden zijn bevestigd? Dan is een regelmatige reiniging essentieel. Niet alleen voor de bovenzijde van het paneel, maar ook voor de ruimte eronder. Voor het verwijderen van aanslag en ander vuil gebruiken wij speciale middelen, zoals osmosewater. Hiermee kunnen we zeer goed reinigen en is het ontstaan van krassen of andere beschadigingen uitgesloten.

Als onze specialisten uw panelen komen schoonmaken

Schakelt u Jema B.V. in voor een grondige schoonmaak van uw panelen? Dan kunt er op vertrouwen dat dit gebeurt volgens onze kernwaarden:

  • Netjes en nauwkeurig
  • Vakkundig en kwalitatief
  • Zonder meerkosten na de offerte
  • Persoonlijk met eventueel advies
  • Snel en met weinig tot geen overlast

Zonnepanelen Schoonmaken

Laat ons uw zonnepanelen schoonmaken

Mogen uw zonnepanelen wel weer eens grondig schoongemaakt worden? Schakel de specialisten van Jema B.V. in. Zij komen graag uw panelen schoonmaken, zodat u weer optimaal kunt genieten van uw zonne-energie. Maak een afspraak met ons via 0592-867075, via info@jema-zonnepanelen.nl of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag uw zonnepanelen schoonmaken.