Koop uw zonnepanelen bij Jema B.V.

Wij zijn in 2012 gestart met ons bedrijf Jema B.V. en zijn inmiddels uw vertrouwde gezicht op het gebied van zonnepanelen ook in Smilde. Ons doel is dat al onze klanten en toekomstige klanten op een verantwoorde manier energie kunnen opwekken. Wij vinden het dan ook zeer belangrijk om u van goed advies te voorzien voordat wij zonnepanelen installeren bij u. In al onze werkzaamheden zult u kwaliteit, betrouwbaarheid, een persoonlijke aanpak en zorgvuldigheid terug zien. U kunt zowel voor zonnepanelen kopen als schoonmaken bij ons terecht. Wilt u ook onderhoud van uw zonnepanelen? Geef dit aan, zodat wij hier afspraken over kunnen maken. Wilt u meer weten over onze diensten en producten in Smilde? U kunt ons telefonisch bereiken op 0592-867075. Voor al uw zonnepanelen Jema B.V.

Koop uw zonnepanelen en laat deze installeren

U kunt bij ons terecht om zowel zonnepanelen te kopen als installeren. Zo ook in Smilde. Hiervoor hoeft u dus geen andere bedrijven te benaderen. Zonnepanelen kopen en installeren doet u bij ons. Wij geven u ook graag advies voordat u overgaat tot zonnepanelen kopen. Dan weet u zeker dat u de juiste zonnepanelen aanschaft. Schakel onze vakmensen in voor het installeren in Smilde. Wist u dat u zelfs subsidie kunt ontvangen als u zonnepanelen installeert? Ook voor de beste omvormers benadert u ons.

Zonnepanelen Smilde

Ook doen wij in Smilde het onderhoud van zonnepanelen

Wist u dat zonnepanelen weinig onderhoud nodig hebben? Regen en sneeuw spoelt namelijk het grootste vuil weg. Het is echter wel verstandig om eens in de zoveel tijd ons langs te laten komen voor het onderhoud van uw zonnepanelen. Want er bestaat het risico dat er toch vuil en bladeren blijven liggen en dit zorgt voor een lager rendement. Ook kunnen wij eventuele problemen dan tijdig constateren. Laat ons weten hoe vaak wij bij u langs kunnen komen voor onderhoud in Smilde.

Benader ons vanuit Smilde, ook voor schoonmaken

Zonnepanelen aanschaffen in Smilde betekent ook onderhoud. Hierbij hoort natuurlijk ook zonnepanelen schoonmaken. Als u deze laat schoonmaken, krijgt u een hoger rendement en dit zorgt weer voor een lagere energierekening. U kunt zelf bepalen hoe vaak per jaar wij uw zonnepanelen schoonmaken. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Wij zijn telefonisch te bereiken op 0592-867075. Maar een mail sturen kan natuurlijk ook naar info@jema-zonnepanelen.nl. Wilt u vakkundigheid, kwaliteit, een persoonlijke aanpak en geen meerkosten na een offerte? Laat u zonnepanelen dan installeren in Smilde door Jema B.V.