Zonnepanelen kopen doet u bij Jema B.V.

Jema B.V. is al actief in de zonnepanelen branche sinds 2012. Tegenwoordig zijn wij ook uw vertrouwde gezicht in Meppel. Wij vinden het zeer belangrijk dat mensen op een milieubewuste manier hun energie kunnen verkrijgen. Ook geven wij advies over welke producten het meest geschikt zijn in uw situatie, voordat wij uw zonnepanelen installeren. Wij staan voor een persoonlijke aanpak, kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid. Voor zonnepanelen kopen en schoonmaken kunt u terecht bij één adres, namelijk Jema B.V. Dit geldt ook voor het onderhoud van zonnepanelen. Wij kunnen in samenspraak met u afspreken hoe vaak wij voor onderhoud langskomen. Nieuwsgierig over onze diensten en producten voor u in Meppel? Bel ons dan op 0592-867075. Zonnepanelen kopen doet u bij de beste. Namelijk Jema B.V.

Zowel verkoop als installeren van zonnepanelen

Zonnepanelen kopen en installeren door één aanbieder. Dat is wat wij doen. Ook in Meppel. Zo hoeft u niet twee bedrijven te benaderen en krijgt u één offerte. Kies dus Jema B.V. voor het kopen en installeren van zonnepanelen. Zo weet u dat u een echte vakman inschakelt. Wilt u ook onze vakmensen inschakelen voor het installeren in Meppel. U kunt zelfs subsidie aanvragen voor uw zonnepanelen. Wij hebben tevens de beste omvormers.

Zonnepanelen Meppel

Ook voor onderhoud in Meppel

Zonnepanelen hebben in principe weinig onderhoud nodig. Dit komt mede doordat over het algemeen regen en sneeuw het meeste vuil wegspoelen. Wij raden wel aan om minimaal één keer per jaar ons langs te laten komen voor onderhoud van uw zonnepanelen. Er bestaat toch een kans dat vuil en bladeren blijven liggen. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat het rendement omlaag gaat. Als wij voor onderhoud langskomen, kunnen wij tevens tijdig eventuele problemen constateren. Bespreek met ons de frequentie van onderhoud van uw zonnepanelen in Meppel.

Neem contact op vanuit Meppel, ook over schoonmaken

Schaft u zonnepanelen aan in Meppel? Weet dan ook dat hier onderhoud bij komt kijken. Hierbij kunt u onder andere denken aan zonnepanelen schoonmaken. Schoonmaken zorgt voor een hoger rendement wat u weer een hoop geld bespaart. U kunt bij ons zelf bepalen hoe vaak wij voor schoonmaken langskomen. U kunt ons echter wel om advies vragen. Meer weten over onze diensten en producten? Bel dan naar 0592-867075. Maar u kunt ook een mail sturen naar info@jema-zonnepanelen.nl. Kiest u voor geen meerkosten na een offerte, vakkundigheid, een persoonlijke aanpak en kwaliteit? Dan kiest u voor uw zonnepanelen in Meppel voor Jema B.V.