Duurzame energie
Zet een stap in de toekomst met Jema BV.
Stap over naar groene energie: eenvoudig, voordelig en duurzaam.
In Nederland willen we graag milieubewuster leven. Als bedrijf of ondernemer wordt u geacht om daarin het voortouw te nemen. Er zijn bepaalde voorwaarden en regelgeving waaraan u dient te voldoen en die langzaamaan voor het hele land zullen gelden. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan, naast het beheer van uitstoot en afval, is de overstap naar groene energie.
Jema BV staat klaar voor bedrijven, groot en klein, die gedeeltelijk of volledig willen functioneren op zonne-energie. Wij staan voor maatwerk, waarbij u het maximale voordeel behaalt en uw energiesysteem volledig aansluit op uw eisen en wensen. Er kan gebruik worden gemaakt van de nieuwste technologieƫn waarmee u bijvoorbeeld op uw tablet overzicht houdt en uw set kunt beheren. Daarbij kunnen wij u de schoonmaak en het onderhoud uit handen nemen, zodat u nog vele jaren van uw systeem kunt profiteren.
Als u ook wilt overstappen op groene energie binnen uw bedrijf dan staat Jema BV u bij in elke stap van het proces. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een oriƫntatiegesprek en maak een afspraak door te bellen naar 0592-867075. Voor directe prijsopgave vult u het contactformulier in op deze website. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een antwoord van ons.