BTW teruggave zonnepanelen
De totaalservice die u verdient.
Jema BV biedt u advies en hulp bij btw-teruggave na aanschaf van zonnepanelen.
Als eigenaar van een eigen groene energiesysteem kunt u als particulier naast een hoog rendement en besparing op uw energiekosten extra voordeel behalen. Als u zich inschrijft als ondernemer kunt u een btw-teruggave krijgen op uw zonnepanelen, voor zowel het materiaal als voor de installatiekosten. Bij Jema BV begrijpen we dat dat voor u eventueel moeilijk te coördineren kan zijn. Wij maken het u dan ook graag wat makkelijker.
Jema BV biedt u professioneel advies en helpt u alle zaken op orde te krijgen. Wij helpen u niet alleen met uw aanvraag en de ontheffing volgens de kleine ondernemersregeling, wij houden tevens uw inschrijfperiode in de gaten. Als u zich binnen 3 maanden weer uitschrijft, bent u namelijk geen echte ondernemer, met alle bijbehorende verplichtingen, maar kunt u wel profiteren van deze teruggave. Dit soort zaken kunnen wij u volledig uit handen nemen.
Laat ons u dus bijstaan bij uw btw-teruggave van uw zonnepanelen, en profiteer van maximaal voordeel. Voor meer informatie over de uitgebreide service van Jema BV, of om geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan te vragen, kunt u ons bellen op 0592-867075. Of maak gebruik van het contactformulier op deze website voor het aanvragen van een offerte. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.